برای سیستم های اعلام حریق ،ما از طریق کادر مجرب و حاذق در زمینه های مهندسی حفاظت و پیشگیری حریق که منجر به ارائه روشها و محصولاتی برای جلوگیری از وقوع و یا گسترش حریق است خدمت رسانی می نماییم و در این راستا مهندسین حریق مجموعه برای رسیدن به هدف بررسی بار حریق مواد خاموش كننده، تجهيزات خاموش كننده، سيستم كشف و اعلام حريق، سيستم اطفای حريق دستی، شبکه اطفای حريق بر مبنای آب، شبکه اطفای حريق بر مبنای كف، شبکه اطفای حريق بر مبنای پودر، شبکه اطفای حريق بر مبنای تركيبات هالوژنه، شبکه اطفای حريق بر مبنای CO2 و مديريت كنترل حريق در پروژه های متعددی بررسی می نمایند.
سیستمهای اعلام حریق حیاتیترین بخش حفاظت از مهمترین داراییهای شرکت و نجات جان انسانها هستند. سیستم های اعلام حریق مهم ترین نقش را در حفاظت از اموال و ساختمان شما در مواقع اضطراری آتش سوزی ایفا می کنند و می توانند تفاوت بین زندگی و مرگ ساکنین باشند. لازم است با یک طراح سیستم اعلام حریق دارای مجوز باشد تا اطمینان حاصل شود که اموال تجاری شما محافظت می شودو مطابق با کلیه مقررات ایمنی آتش سوزی و ساختمان است.
بسیاری از ملاحظات مهم مربوط به طراحی یک سیستم اعلام حریق است که شامل ایجاد یک سیستم پیچیده از سیم کشی، تجهیزات و ده ها جزء است. قرار دادن مناسب دستگاه های کشف، دستگاه های اعلانی مورد نیاز است. ویژگیهای ایمنی اضافی مانند دستگاههای ارتباطی، سیستمهای اعلان انبوه، و سیستمهای اسپرینکلر نیز ممکن است با کل سیستم آتشسوزی شما منسجم شوند.
علاوه بر این، سیستم های اعلام حریق توسط مجموعه ای از قوانین مربوط به ساختمان ها و مقررات ایمنی سازمان آتش نشانی ایران کنترل می شوند که برای حفظ امنیت اموال و مهمتر از همه، افراد طراحی شدند.
طراحی سیستم اعلام حریق توسط شرکا ایمن سازه وزین که با متخصصین با تجربه و با دانش عمیق از کلیه مقررات آیین نامه انجام می شود. یک طراح حرفه ای سیستم اعلام حریق همچنین چند طبقه تاسیسات، مصالح ساختمانی، ترکیب آن، تعداد خروجی ها و منابع حرارتی را در نظر می گیرد.
مقررات حاکم بر سیستم های اعلام حریق، بسیاری از آنها بر اساس BS-EN54و NFPA 72 مدل سازی شدند که جزئیات عملکرد، مکان، کاربرد، نگهداری، آزمایش و بازرسی سیستم های اعلام حریق را شرح می دهد. .
مورادی که شرکت ایمن سازه در خصوص آن متهعد است
ایمن نگه داشتن مردم همیشه هدف اصلی یک سیستم اعلام حریق است، اگرچه ملاحظات اضافی به نفع صاحبان مشاغل است. ولی باید داری ویژگی هایی از قبیل
شرکت ایمن سازه وزین یکی از طراحان برتر سیستم های اعلام حریق است، که با مهندسانی که از کارشناسان ماهر در خصوص الزامات این سیستم است همکاری می کند.
این مهندسین باتجربه ایمنی آتش نشانی ما از سیستم های اتوکد استفاده می کنند و در طول فرآیندهای برنامه ریزی و طراحی با تمام افراد به صورت گروهی همکاری نزدیک دارند. برای کسب اطلاعات بیشتر و اطمینان از اینکه طراحی سیستم اعلام حریق شما تمام ملاحظات ضروری را رعایت می کند، با ما تماس بگیرید.
سیستم اعلام حریق متعارف یکی از قدیمی ترین سیستم های اعلام حریق است، که از چند مدار (زون) تشکیل شده است. هر کدام از این مدارها شامل اجزاء مختلف اعلام حریق (دتکتورها، آژیرها و …) می باشد، که در ناحیه مشخصی از ساختمان نصب می شوند.
پنل کنترل مرکزی و اعلام حریق به شبکه برق اصلی وصل و امکان حفظ سیستم در زمان قطع برق توسط باتری پشتیبانی می شود. سیستم اعلام حریق متعارف از یک پنل مرکزی، آشکارسازها، هشداردهنده های صوتی و دیداری تشکیل شدند. سیگنال الکتریکی سیستم اعلام حریق متعارف از نوع آنالوگ (غیردیجیتال) است. نقطه ضعف این سیستم ها عدم امکان تشخیص محل دقیق حریق می باشد.
اصول کشف و شناسایی در سیستم اعلام حریق هوشمند همانند سیستم متعارف است، با این تفاوت که در این سیستم اعلام حریق هر کدام از تجهیزات (دتکتورها، شستی و …) دارای یک آدرس منحصر به فرد هستند. بنابراین تابلو کنترل مرکزی می تواند مکان دقیق حریق را تشخص دهد. روش آدرس دهی در این سامانه اعلام حریق متفاوت است. معمولاً این سیستم ها از 3 روش دستی، دستگاه پروگرام و یا از طریق کنترل پنل آدرس دهی می شوند. تمامی تجهیزات در این سیستم هوشمند می باشند. در سیستم های آدرس پذیر و مرسوم هر دو دتکتور (آشکارساز) در دو حالت نرمال و آلارم مانند یک کلید دو حالته ی صفر و یک عمل می کنند. میزان جریان خارج شده هر دتکتور (آشکارساز) به احساس دتکتور از شرایط محیط بستگی دارد و جریان آنالوگ مطابق با آن تغییر می کند.
در این سیستم ها دتکتورها همیشه فعال و پاسخگوی سیگنال های ارسالی از سوی تابلوی کنترل مرکزی هستند. همبندی سیستم های هوشمند به صورت حلقوی است که می توان با هر حلقه، بدون در نظر گرفتن تعداد دتکتورها تا ده هزار متر مربع را پوشش داد. در این سیستم وجود گرد و غبار به راحتی احساس نمی شود، زیرا نمی توان فهمید وضعیت هر دتکتور نسبت به آلارم چگونه است.
کلیه حقوق برای شرکت ایمن سازه وزین محفوظ است
طراحی شده توسط کدنویسان کندو